Fogászat Debrecen - Dr Horai Zsolt fogsorvos

Fogorvos Debrecen Divinus Fogászat

Fogorvos - Fogászat Debrecen, Nagyerdei krt. 1. Divinus HotelTelefon: +36 20 945-7198

Dr. Horai Zsolt
Fogorvos Debrecen
Divinus Fogászat
Kövessen minket a Facebook-on is
Fájdalommentes kezelés

A fogászati kezelések során a legkorszerűbb érzéstelenítési technikát illetve fájdalomcsillapító szereket alkalmazzuk, minek köszönhetően nem csak a kezelés, de még maga az érzéstelenítés is fájdalommentes. Teljes mértékben száműztünk rendelőnkből minden fájdalmat, többé nincs mitől félni.

Jééé, hát ez tényleg nem fáj!

Get Adobe Flash player

Egészségpénztárak

A debreceni fogorvosi rendelőnk számos egészségpénztárral áll kapcsolatban. Így pácienseink az egészségszámlájuk terhére is igénybe vehetik a fogászati kezeléseket.

Bankkártyával is fizethet

A debreceni Divinus Fogászaton a készpénzes fizetési mód mellet a fogorvosi kezelések költségeit többféle bankkártya segítségével is rendezheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely

A Széchenyi Pihenő Kártya által nyújtott kiváló lehetőségeket is kihasználhatja a fogászatunkon. Egyes szolgáltatásaink díját akár a SZÉP kártya segítségével is kifizetheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely
SZÉP Kártya partnerek

Get Adobe Flash player

Divinus Fogászat
Debrecenben

Fogászati rendelőnk a debreceni Divinus Szálloda alagsorában található. Elegáns, nyugodt, barátságos környezet jellemzi. A felszereltség tekintetében a legmagasabb igényeket is kielégíti, a legmodernebb fogászati eszközök, berendezések állnak rendelkezésre a minőségi, fájdalommentes fogászati ellátás érdekében.

A kezelések során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva, a legjobb minőségű anyagokat használjuk. Folyamatosan követjük a fogorvoslással kapcsolatos nemzetközi kutatási eredményeket, és az új fejlesztésű, kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkező fogászati anyagokat előszeretettel alkalmazzuk rendelőnkben. Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítsuk pácienseink számára.

Fogorvosi Rendelő Debrecen

A Divinus Fogászaton igényesen kialakított, kellemes, barátságos környezet fogadja a pácienseket, ahol a fogorvosi kezelés valóban stresszmentes körülmények között zajlik.
további képek a rendelőről

A fájdalommentes kezelésről

A legtöbb ember a fájdalomtól való félelemre hivatkozva igyekszik távol maradni a fogorvostól. Azonban van egy igazán jó hírünk számukra: a Divinus Fogászatról mi már száműztük a fájdalmat - így ez többé nem lehet kifogás.

A szkeptikusok most biztosan azt gondolják, hogy "hiszi a piszi", ezért a kedvükért leírjuk, hogyan.

1. Rendelőnkben a legkorszerűbb eszközök, berendezések és technológiák alkalmazásának köszönhetően a beavatkozások jelentős része még érzéstelenítés nélkül is szinte teljesen fájdalommentesen végezhető el. A legkorszerűbb érzéstelenítési technikáknak köszönhetően valóban kijelenthetjük, hogy ma már valamennyi fogorvosi beavatkozás megoldható fájdalommentesen..

2. A nagyon félősöknek még az érzéstelenítő injekció beadásával járó pici "szuritól" sem kell többé tartaniuk. Egy kellemes ízű felületi érzéstelenítő zselé gondoskodik arról, hogy még azt a kis tűszúrást se lehessen fájdalomként megélni.

3. A fogászatokon általánosan használt Lidocain injekciókkal bizonyos esetekben (pl. erős gyulladás) nem érhető el 100%-osan fájdalommentes kezelés. Ezért a Divinus Fogászaton ilyenkor egy nagyon korszerű, rendkívül hatékony érzéstelenítőt (Ultracain DS-Forte) használunk, amely mintegy négyszer hatékonyabb a hagyományos Lidocain injekciótól. Gyorsan hat, hosszan tart, és Lidocain érzékenység esetében is megoldást jelenthet. Ezzel már garantáltan fájdalom nélkül végezhető el bármely fogorvosi beavatkozás.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Divinus Fogászat

Röviden összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a fogászattal kapcsolatos valamennyi területtel foglalkozunk. Az alap fogorvosi ellátástól az implantátum beültetésig szinte minden beletartozik a szolgáltatási körünkbe, így pl. a következők is:

 • Állapotfelmérés, időszakos fogászati ellenőrzés
 • Ultrahangos fogkőeltávolítás
 • Fogfehérítés (rendelői vagy otthoni)
 • Fogékszerek felhelyezése
 • Esztétikus és hagyományos fogtömések
 • Gyökérkezelés
 • Öntött tömések - betétek (inlay, onlay, overlay)
 • Kerámiahéj (porcelán héj)
 • Fogpótlás koronával (fém-kerámia, cirkónium stb.)
 • Fogpótlás híddal
 • Kivehető fogpótlások
 • Fogbeültetés (implantátum, foggyökérbeültetés)
 • Fogeltávolítás (foghúzás)
 • Intraorális röntgen
 • Panorámaröntgen
 • Góckutatás
Mire képes a modern esztétikai fogászat

Nézzünk néhány példát arra, hogy milyen látványos eredmények érhetők el a modern, korszerű fogászati kezelésekkel.

Get Adobe Flash player

Mint a fenti néhány példa is mutatja, mindenki számára adott a lehetőség, hogy egy kis a fogorvosi segítséggel újra bátran, és magabiztosan mosolyoghasson.

AKCIÓ
Cirkónium korona
most csak 35 900 Ft

Az akció a 2019. május 21. és június 30. között elkezdett munkákra vonatkozik

Professzionális fogfehérítés

A fogorvosi segédlettel végzett rendelői fogfehérítési eljárásnak köszönhetően akár már 1 óra múlva hófehér fogakkal távozhat a Divinus Fogászatról.

Get Adobe Flash player

Az elszíneződött, besárgult fogak helyett újra ragyogó, hófehér fogsor villan elő beszéd közben.

A hollywoodi mosoly titka

Fogorvosként gyakran találkozom olyan kérdéssel, hogy a sztároknak, kortól függetlenül, miért van olyan gyönyörű fogazatuk, és elbűvölő mosolyuk. A válasz egyszerű: csupán élnek a modern esztétikai fogászat nyújtotta lehetőségekkel. Ezek a módszerek és technológiák a debreceni Divinus Fogászaton is elérhetők.

Fogfehérítés

Héjkerámia, porcelán héj
Az első fogak esztétikai hibáinak kiküszöbölésére szolgál. A fog külső részének lecsiszolása után a fogtechnikus egy vékony porcelán héjat (kerámia héj) készít, amit a fogorvos speciális kötőanyaggal rögzít a fogra.

Cirkónium koronák és hidak
A cirkónium-oxidból készült fogpótlások a legmagasabb szintű esztétikai illetve funkcionális igényeket is kielégítik.

Fogbeültetés, implantátum
A fogászati implantátumok teljes mértékben pótolni tudják az elvesztett, hiányzó fogakat.

Fogfehérítés
A fogorvos által végzett rendelői fogfehérítés a legnépszerűbb része az esztétikai fogászatnak.