Foghúzás fogeltávolítás - Dr Horai Zsolt Fogorvos Debrecen

Fogorvos Debrecen Divinus Fogászat

Fogorvos - Fogászat Debrecen, Nagyerdei krt. 1. Divinus HotelTelefon: +36 20 945-7198

Dr. Horai Zsolt
Fogorvos Debrecen
Divinus Fogászat
Kövessen minket a Facebook-on is
Fájdalommentes kezelés

A fogászati kezelések során a legkorszerűbb érzéstelenítési technikát illetve fájdalomcsillapító szereket alkalmazzuk, minek köszönhetően nem csak a kezelés, de még maga az érzéstelenítés is fájdalommentes. Teljes mértékben száműztünk rendelőnkből minden fájdalmat, többé nincs mitől félni.

Jééé, hát ez tényleg nem fáj!

Get Adobe Flash player

Egészségpénztárak

A debreceni fogorvosi rendelőnk számos egészségpénztárral áll kapcsolatban. Így pácienseink az egészségszámlájuk terhére is igénybe vehetik a fogászati kezeléseket.

Bankkártyával is fizethet

A debreceni Divinus Fogászaton a készpénzes fizetési mód mellet a fogorvosi kezelések költségeit többféle bankkártya segítségével is rendezheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely

A Széchenyi Pihenő Kártya által nyújtott kiváló lehetőségeket is kihasználhatja a fogászatunkon. Egyes szolgáltatásaink díját akár a SZÉP kártya segítségével is kifizetheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely
SZÉP Kártya partnerek

Get Adobe Flash player

Divinus Fogászat Debrecenben
Foghúzás - Fogeltávolítás

Fogeltávolítás

Sajnos vannak olyan esetek, amikor egy fog olyan állapotba kerül, hogy elkerülhetetlenné válik az eltávolítása. Ilyen okok lehetnek pl. a fogágybetegség, nagyfokú szuvasodás, krónikus gyulladás, gócbetegség, előtörésben gátolt, problémás bölcsességfog stb. Természetesen a foghúzásra csak a legvégső esetben kerül sor, amikor a fog megmentése már sem töméssel, sem protetikai módszerekkel (inlay, korona) nem lehetséges.

A foghúzás talán a legrettegettebb fogászati beavatkozás a páciensek körében.

Foghúzás

Ennek ellenére meg kell, hogy nyugtassak mindenkit, a Divinus Fogászaton még a fogeltávolítást is fájdalommentesen végezzük. Egyfelől köszönhető ez annak, hogy a foghúzás során olyan hatásos érzéstelenítőt használunk, mellyel szinte valamennyi szájsebészeti műtét fájdalommentesen végezhető el. Másrészt tudni kell, hogy a fogeltávolítás egy olyan fogászati beavatkozás, melynél az elméleti tudás, a stabil, erős kéz mellett kiemelkedő hangsúlyt kap a rutin, illetve tapasztalat, mely elengedhetetlen a foghúzás helyes technikájának elsajátításában. Magam részéről immár 24 éve végzem nap mint nap ezt a beavatkozást rutinszerűen, miközben több tízezer foghúzás, illetve fogeltávolítás tapasztalata segített hozzá, hogy az alkalmazott technikámat a jelenlegi szintre fejleszthettem. Távol álljon tőlem tudásomat, tapasztalatomat gyarló módon az egekig magasztalni, azonban szeretnék némi bátorítást adni azon pácienseinknek, akik számára előbb utóbb elkerülhetetlenné válik e népszerűtlen fogászati beavatkozás. Természetesen a Divinus Fogászati rendelőnkben a legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésünkre a fogeltávolításhoz is, ami szintén nagyban hozzájárul a sikerhez, azaz a fog fájdalom- és problémamentes eltávolításához.

AKCIÓ
Cirkónium korona
most csak 35 900 Ft

Az akció a 2019. május 21. és június 30. között elkezdett munkákra vonatkozik

Professzionális fogfehérítés

A fogorvosi segédlettel végzett rendelői fogfehérítési eljárásnak köszönhetően akár már 1 óra múlva hófehér fogakkal távozhat a Divinus Fogászatról.

Get Adobe Flash player

Az elszíneződött, besárgult fogak helyett újra ragyogó, hófehér fogsor villan elő beszéd közben.

A hollywoodi mosoly titka

Fogorvosként gyakran találkozom olyan kérdéssel, hogy a sztároknak, kortól függetlenül, miért van olyan gyönyörű fogazatuk, és elbűvölő mosolyuk. A válasz egyszerű: csupán élnek a modern esztétikai fogászat nyújtotta lehetőségekkel. Ezek a módszerek és technológiák a debreceni Divinus Fogászaton is elérhetők.

Fogfehérítés

Héjkerámia, porcelán héj
Az első fogak esztétikai hibáinak kiküszöbölésére szolgál. A fog külső részének lecsiszolása után a fogtechnikus egy vékony porcelán héjat (kerámia héj) készít, amit a fogorvos speciális kötőanyaggal rögzít a fogra.

Cirkónium koronák és hidak
A cirkónium-oxidból készült fogpótlások a legmagasabb szintű esztétikai illetve funkcionális igényeket is kielégítik.

Fogbeültetés, implantátum
A fogászati implantátumok teljes mértékben pótolni tudják az elvesztett, hiányzó fogakat.

Fogfehérítés
A fogorvos által végzett rendelői fogfehérítés a legnépszerűbb része az esztétikai fogászatnak.