Fogászat Debrecen - Dr Horai Zsolt fogsorvos

Fogorvos Debrecen Divinus Fogászat

Fogorvos - Fogászat Debrecen, Nagyerdei krt. 1. Divinus HotelTelefon: +36 20 945-7198

Dr. Horai Zsolt
Fogorvos Debrecen
Divinus Fogászat
Kövessen minket a Facebook-on is
Fájdalommentes kezelés

A fogászati kezelések során a legkorszerűbb érzéstelenítési technikát illetve fájdalomcsillapító szereket alkalmazzuk, minek köszönhetően nem csak a kezelés, de még maga az érzéstelenítés is fájdalommentes. Teljes mértékben száműztünk rendelőnkből minden fájdalmat, többé nincs mitől félni.

Jééé, hát ez tényleg nem fáj!

Get Adobe Flash player

Digitális lenyomatvétel

Rendelőnkben már lehetőség van a világújdonságnak számító Oral Scanner segítségével történő digitális lenyomat készítésére, melynek segítségével minden eddiginél pontosabb fogmű készíthető. Nagy előnye még, hogy a pácienst nem terheljük a hagyományos lenyomatanyag illetve lenyomatkanál okozta kellemetlenségekkel, melyek gyakran hányingert váltanak ki a páciensekből. A digitális lenyomatot perceken belül továbbítjuk a fogászati laborba, ahol számítógép segítségével tervezik meg a precíz fogművet.

Egészségpénztárak

A debreceni fogorvosi rendelőnk számos egészségpénztárral áll kapcsolatban. Így pácienseink az egészségszámlájuk terhére is igénybe vehetik a fogászati kezeléseket.

Bankkártyával is fizethet

A debreceni Divinus Fogászaton a készpénzes fizetési mód mellet a fogorvosi kezelések költségeit többféle bankkártya segítségével is rendezheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely

A Széchenyi Pihenő Kártya által nyújtott kiváló lehetőségeket is kihasználhatja a fogászatunkon. Egyes szolgáltatásaink díját akár a SZÉP kártya segítségével is kifizetheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely
SZÉP Kártya partnerek

Get Adobe Flash player

Divinus Fogászat
Debrecenben

Fogászati rendelőnk a debreceni Divinus Szálloda alagsorában található. Elegáns, nyugodt, barátságos környezet jellemzi. A felszereltség tekintetében a legmagasabb igényeket is kielégíti, a legmodernebb fogászati eszközök, berendezések állnak rendelkezésre a minőségi, fájdalommentes fogászati ellátás érdekében.

A kezelések során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva, a legjobb minőségű anyagokat használjuk. Folyamatosan követjük a fogorvoslással kapcsolatos nemzetközi kutatási eredményeket, és az új fejlesztésű, kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkező fogászati anyagokat előszeretettel alkalmazzuk rendelőnkben. Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítsuk pácienseink számára.

Fogorvosi Rendelő Debrecen

A Divinus Fogászaton igényesen kialakított, kellemes, barátságos környezet fogadja a pácienseket, ahol a fogorvosi kezelés valóban stresszmentes körülmények között zajlik.
további képek a rendelőről

A fájdalommentes kezelésről

A legtöbb ember a fájdalomtól való félelemre hivatkozva igyekszik távol maradni a fogorvostól. Azonban van egy igazán jó hírünk számukra: a Divinus Fogászatról mi már száműztük a fájdalmat - így ez többé nem lehet kifogás.

A szkeptikusok most biztosan azt gondolják, hogy "hiszi a piszi", ezért a kedvükért leírjuk, hogyan.

1. Rendelőnkben a legkorszerűbb eszközök, berendezések és technológiák alkalmazásának köszönhetően a beavatkozások jelentős része még érzéstelenítés nélkül is szinte teljesen fájdalommentesen végezhető el. A legkorszerűbb érzéstelenítési technikáknak köszönhetően valóban kijelenthetjük, hogy ma már valamennyi fogorvosi beavatkozás megoldható fájdalommentesen..

2. A nagyon félősöknek még az érzéstelenítő injekció beadásával járó pici "szuritól" sem kell többé tartaniuk. Egy kellemes ízű felületi érzéstelenítő zselé gondoskodik arról, hogy még azt a kis tűszúrást se lehessen fájdalomként megélni.

3. A fogászatokon általánosan használt Lidocain injekciókkal bizonyos esetekben (pl. erős gyulladás) nem érhető el 100%-osan fájdalommentes kezelés. Ezért a Divinus Fogászaton ilyenkor egy nagyon korszerű, rendkívül hatékony érzéstelenítőt (Ultracain DS-Forte) használunk, amely mintegy négyszer hatékonyabb a hagyományos Lidocain injekciótól. Gyorsan hat, hosszan tart, és Lidocain érzékenység esetében is megoldást jelenthet. Ezzel már garantáltan fájdalom nélkül végezhető el bármely fogorvosi beavatkozás.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Divinus Fogászat

Röviden összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a fogászattal kapcsolatos valamennyi területtel foglalkozunk. Az alap fogorvosi ellátástól az implantátum beültetésig szinte minden beletartozik a szolgáltatási körünkbe, így pl. a következők is:

 • Állapotfelmérés, időszakos fogászati ellenőrzés
 • Ultrahangos fogkőeltávolítás
 • Fogfehérítés (rendelői vagy otthoni)
 • Fogékszerek felhelyezése
 • Esztétikus és hagyományos fogtömések
 • Gyökérkezelés
 • Öntött tömések - betétek (inlay, onlay, overlay)
 • Kerámiahéj (porcelán héj)
 • Fogpótlás koronával (fém-kerámia, cirkónium stb.)
 • Fogpótlás híddal
 • Kivehető fogpótlások
 • Fogbeültetés (implantátum, foggyökérbeültetés)
 • Fogeltávolítás (foghúzás)
 • Intraorális röntgen
 • Panorámaröntgen
 • Góckutatás
Mire képes a modern esztétikai fogászat

Nézzünk néhány példát arra, hogy milyen látványos eredmények érhetők el a modern, korszerű fogászati kezelésekkel.

Get Adobe Flash player

Mint a fenti néhány példa is mutatja, mindenki számára adott a lehetőség, hogy egy kis a fogorvosi segítséggel újra bátran, és magabiztosan mosolyoghasson.

AKCIÓ
Implantátum beültetés
79 900 Ft

Az akció 2023 november 30-ig tart.

Professzionális fogfehérítés

A fogorvosi segédlettel végzett rendelői fogfehérítési eljárásnak köszönhetően akár már 1 óra múlva hófehér fogakkal távozhat a Divinus Fogászatról.

Get Adobe Flash player

Az elszíneződött, besárgult fogak helyett újra ragyogó, hófehér fogsor villan elő beszéd közben.

A hollywoodi mosoly titka

Fogorvosként gyakran találkozom olyan kérdéssel, hogy a sztároknak, kortól függetlenül, miért van olyan gyönyörű fogazatuk, és elbűvölő mosolyuk. A válasz egyszerű: csupán élnek a modern esztétikai fogászat nyújtotta lehetőségekkel. Ezek a módszerek és technológiák a debreceni Divinus Fogászaton is elérhetők.

Fogfehérítés

Héjkerámia, porcelán héj
Az első fogak esztétikai hibáinak kiküszöbölésére szolgál. A fog külső részének lecsiszolása után a fogtechnikus egy vékony porcelán héjat (kerámia héj) készít, amit a fogorvos speciális kötőanyaggal rögzít a fogra.

Cirkónium koronák és hidak
A cirkónium-oxidból készült fogpótlások a legmagasabb szintű esztétikai illetve funkcionális igényeket is kielégítik.

Fogbeültetés, implantátum
A fogászati implantátumok teljes mértékben pótolni tudják az elvesztett, hiányzó fogakat.

Fogfehérítés
A fogorvos által végzett rendelői fogfehérítés a legnépszerűbb része az esztétikai fogászatnak.