Foghúzás fogeltávolítás - Dr Horai Zsolt Fogorvos Debrecen

Fogorvos Debrecen Divinus Fogászat

Fogorvos - Fogászat Debrecen, Nagyerdei krt. 1. Divinus HotelTelefon: +36 20 945-7198

Dr. Horai Zsolt
Fogorvos Debrecen
Divinus Fogászat
Kövessen minket a Facebook-on is
Fájdalommentes kezelés

A fogászati kezelések során a legkorszerűbb érzéstelenítési technikát illetve fájdalomcsillapító szereket alkalmazzuk, minek köszönhetően nem csak a kezelés, de még maga az érzéstelenítés is fájdalommentes. Teljes mértékben száműztünk rendelőnkből minden fájdalmat, többé nincs mitől félni.

Jééé, hát ez tényleg nem fáj!

Get Adobe Flash player

Digitális lenyomatvétel

Rendelőnkben már lehetőség van a világújdonságnak számító Oral Scanner segítségével történő digitális lenyomat készítésére, melynek segítségével minden eddiginél pontosabb fogmű készíthető. Nagy előnye még, hogy a pácienst nem terheljük a hagyományos lenyomatanyag illetve lenyomatkanál okozta kellemetlenségekkel, melyek gyakran hányingert váltanak ki a páciensekből. A digitális lenyomatot perceken belül továbbítjuk a fogászati laborba, ahol számítógép segítségével tervezik meg a precíz fogművet.

Egészségpénztárak

A debreceni fogorvosi rendelőnk számos egészségpénztárral áll kapcsolatban. Így pácienseink az egészségszámlájuk terhére is igénybe vehetik a fogászati kezeléseket.

Bankkártyával is fizethet

A debreceni Divinus Fogászaton a készpénzes fizetési mód mellet a fogorvosi kezelések költségeit többféle bankkártya segítségével is rendezheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely

A Széchenyi Pihenő Kártya által nyújtott kiváló lehetőségeket is kihasználhatja a fogászatunkon. Egyes szolgáltatásaink díját akár a SZÉP kártya segítségével is kifizetheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely
SZÉP Kártya partnerek

Get Adobe Flash player

Divinus Fogászat Debrecenben
Foghúzás - Fogeltávolítás

Fogeltávolítás

Sajnos vannak olyan esetek, amikor egy fog olyan állapotba kerül, hogy elkerülhetetlenné válik az eltávolítása. Ilyen okok lehetnek pl. a fogágybetegség, nagyfokú szuvasodás, krónikus gyulladás, gócbetegség, előtörésben gátolt, problémás bölcsességfog stb. Természetesen a foghúzásra csak a legvégső esetben kerül sor, amikor a fog megmentése már sem töméssel, sem protetikai módszerekkel (inlay, korona) nem lehetséges.

A foghúzás talán a legrettegettebb fogászati beavatkozás a páciensek körében.

Foghúzás

Ennek ellenére meg kell, hogy nyugtassak mindenkit, a Divinus Fogászaton még a fogeltávolítást is fájdalommentesen végezzük. Egyfelől köszönhető ez annak, hogy a foghúzás során olyan hatásos érzéstelenítőt használunk, mellyel szinte valamennyi szájsebészeti műtét fájdalommentesen végezhető el. Másrészt tudni kell, hogy a fogeltávolítás egy olyan fogászati beavatkozás, melynél az elméleti tudás, a stabil, erős kéz mellett kiemelkedő hangsúlyt kap a rutin, illetve tapasztalat, mely elengedhetetlen a foghúzás helyes technikájának elsajátításában. Magam részéről immár 29 éve végzem nap mint nap ezt a beavatkozást rutinszerűen, miközben több tízezer foghúzás, illetve fogeltávolítás tapasztalata segített hozzá, hogy az alkalmazott technikámat a jelenlegi szintre fejleszthettem. Távol álljon tőlem tudásomat, tapasztalatomat gyarló módon az egekig magasztalni, azonban szeretnék némi bátorítást adni azon pácienseinknek, akik számára előbb utóbb elkerülhetetlenné válik e népszerűtlen fogászati beavatkozás. Természetesen a Divinus Fogászati rendelőnkben a legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésünkre a fogeltávolításhoz is, ami szintén nagyban hozzájárul a sikerhez, azaz a fog fájdalom- és problémamentes eltávolításához.

AKCIÓ
Implantátum beültetés
79 900 Ft

Az akció 2023 november 30-ig tart.

Professzionális fogfehérítés

A fogorvosi segédlettel végzett rendelői fogfehérítési eljárásnak köszönhetően akár már 1 óra múlva hófehér fogakkal távozhat a Divinus Fogászatról.

Get Adobe Flash player

Az elszíneződött, besárgult fogak helyett újra ragyogó, hófehér fogsor villan elő beszéd közben.

A hollywoodi mosoly titka

Fogorvosként gyakran találkozom olyan kérdéssel, hogy a sztároknak, kortól függetlenül, miért van olyan gyönyörű fogazatuk, és elbűvölő mosolyuk. A válasz egyszerű: csupán élnek a modern esztétikai fogászat nyújtotta lehetőségekkel. Ezek a módszerek és technológiák a debreceni Divinus Fogászaton is elérhetők.

Fogfehérítés

Héjkerámia, porcelán héj
Az első fogak esztétikai hibáinak kiküszöbölésére szolgál. A fog külső részének lecsiszolása után a fogtechnikus egy vékony porcelán héjat (kerámia héj) készít, amit a fogorvos speciális kötőanyaggal rögzít a fogra.

Cirkónium koronák és hidak
A cirkónium-oxidból készült fogpótlások a legmagasabb szintű esztétikai illetve funkcionális igényeket is kielégítik.

Fogbeültetés, implantátum
A fogászati implantátumok teljes mértékben pótolni tudják az elvesztett, hiányzó fogakat.

Fogfehérítés
A fogorvos által végzett rendelői fogfehérítés a legnépszerűbb része az esztétikai fogászatnak.