Fogbeültetés implantáció foggyökér beültetés Fogorvos Debrecen - Divinus Fogászat

Fogorvos Debrecen Divinus Fogászat

Fogorvos - Fogászat Debrecen, Nagyerdei krt. 1. Divinus HotelTelefon: +36 20 945-7198

Dr. Horai Zsolt
Fogorvos Debrecen
Divinus Fogászat
Kövessen minket a Facebook-on is
Fájdalommentes kezelés

A fogászati kezelések során a legkorszerűbb érzéstelenítési technikát illetve fájdalomcsillapító szereket alkalmazzuk, minek köszönhetően nem csak a kezelés, de még maga az érzéstelenítés is fájdalommentes. Teljes mértékben száműztünk rendelőnkből minden fájdalmat, többé nincs mitől félni.

Jééé, hát ez tényleg nem fáj!

Get Adobe Flash player

Digitális lenyomatvétel

Rendelőnkben már lehetőség van a világújdonságnak számító Oral Scanner segítségével történő digitális lenyomat készítésére, melynek segítségével minden eddiginél pontosabb fogmű készíthető. Nagy előnye még, hogy a pácienst nem terheljük a hagyományos lenyomatanyag illetve lenyomatkanál okozta kellemetlenségekkel, melyek gyakran hányingert váltanak ki a páciensekből. A digitális lenyomatot perceken belül továbbítjuk a fogászati laborba, ahol számítógép segítségével tervezik meg a precíz fogművet.

Egészségpénztárak

A debreceni fogorvosi rendelőnk számos egészségpénztárral áll kapcsolatban. Így pácienseink az egészségszámlájuk terhére is igénybe vehetik a fogászati kezeléseket.

Bankkártyával is fizethet

A debreceni Divinus Fogászaton a készpénzes fizetési mód mellet a fogorvosi kezelések költségeit többféle bankkártya segítségével is rendezheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely

A Széchenyi Pihenő Kártya által nyújtott kiváló lehetőségeket is kihasználhatja a fogászatunkon. Egyes szolgáltatásaink díját akár a SZÉP kártya segítségével is kifizetheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely
SZÉP Kártya partnerek

Get Adobe Flash player

Divinus Fogászat Debrecenben
Fogbeültetés - implantátum

Fogorvos - implantátumAz implantátum (műgyökér) segítségével pótolni tudjuk az elvesztett fogakat anélkül, hogy ehhez a szomszédos fogakat csiszolni vagy fúrni kellene. Kiválthatók vele a sok kompromisszummal járó kivehető pótlások is. Ugyanúgy készülhet rá korona vagy híd, mint a saját fogakra. Amerikában már nagyon régóta alkalmazott fogászati eljárás, de a hazai fogorvosok körében csak az ezredfordulótól kezdve tekinthetjük elterjedtnek - bár még mai napig is kevés rendelőben végzik ezt a modern szájsebészeti beavatkozást.

A fogbeültetés menete

Első lépésként a hiányzó fog(ak) helyére egy furatot készítünk, amelybe utána behelyezzük és rögzítjük a titán (antiallergén) anyagú menetes implantátumot. Az így beültetett fogra aztán a fogtechnikus néhány napon belül elkészíti a koronát, vagy a hidat. Az általunk alkalmazott legkorszerűbb módszernek köszönhetően ezek az implantátumok - szemben a hagyományosan, műtéti úton beültetett implantátumokkal - gyakorlatilag azonnal terhelhetők, és nem kell várni hónapokat a beültetés után, hogy a korona vagy híd elkészülhessen. Az implantátum beültetését az alábbi animáció jól szemlélteti. A fogbeültetés fájdalommentes fogászati beavatkozás.

Get Adobe Flash player

Milyen esetekben ajánlott a fogbeültetés (implantátum)

Egyetlen hiányzó fog pótlása

Ha hiányzik, vagy eltávolításra szorul egy foga, akkor az implantátummal oly módon pótolható, hogy a szomszédos fogak lecsiszolása nem válik szükségessé, tehát azok teljesen épen maradhatnak, mivel nincs szükség híd készítésére.

Fogbeültetés

Több szomszédos fog hiányzik

Ha egymás mellett több fog hiányzik (sorközi hiány), akkor két-három implantátum beültetésével hidat készíthetünk anélkül, hogy a szomszédos ép fogak lecsiszolása szükségessé válna. Ha több hátsó fog is hiányzik egymás mellől, és mögötte már nincs meglévő fog (sorvégi hiány), akkor implantátum nélkül már csak kivehető pótlást lehetne készíteni. A fogbeültetéssel viszont rögzített pótlás (híd) készíthető, amelynek számtalan előnye van a kivehető pótlással szemben.

Minden fog hiányzik, vagy már csak egy-két saját fog van a szájban

Állcsontonként már 4-6 implantátum beültetésével is stabil körhíd készíthető, s így teljes mértékben kiváltható a protézis. A másik megoldás az, hogy a szemfogak helyére beültetésre kerül 1-1 db speciális implantátum, ami stabilizálni tudja a protézist. Ezáltal megszűnik a kivehető fogsor mozgása, így sokkal magasabb komfortérzést biztosít.

 

AKCIÓ
Implantátum beültetés
79 900 Ft

Az akció 2023 november 30-ig tart.

Professzionális fogfehérítés

A fogorvosi segédlettel végzett rendelői fogfehérítési eljárásnak köszönhetően akár már 1 óra múlva hófehér fogakkal távozhat a Divinus Fogászatról.

Get Adobe Flash player

Az elszíneződött, besárgult fogak helyett újra ragyogó, hófehér fogsor villan elő beszéd közben.

A hollywoodi mosoly titka

Fogorvosként gyakran találkozom olyan kérdéssel, hogy a sztároknak, kortól függetlenül, miért van olyan gyönyörű fogazatuk, és elbűvölő mosolyuk. A válasz egyszerű: csupán élnek a modern esztétikai fogászat nyújtotta lehetőségekkel. Ezek a módszerek és technológiák a debreceni Divinus Fogászaton is elérhetők.

Fogfehérítés

Héjkerámia, porcelán héj
Az első fogak esztétikai hibáinak kiküszöbölésére szolgál. A fog külső részének lecsiszolása után a fogtechnikus egy vékony porcelán héjat (kerámia héj) készít, amit a fogorvos speciális kötőanyaggal rögzít a fogra.

Cirkónium koronák és hidak
A cirkónium-oxidból készült fogpótlások a legmagasabb szintű esztétikai illetve funkcionális igényeket is kielégítik.

Fogbeültetés, implantátum
A fogászati implantátumok teljes mértékben pótolni tudják az elvesztett, hiányzó fogakat.

Fogfehérítés
A fogorvos által végzett rendelői fogfehérítés a legnépszerűbb része az esztétikai fogászatnak.