Fogorvos Debrecen - Dr Horai Zsolt

Fogorvos Debrecen Divinus Fogászat

Fogorvos - Fogászat Debrecen, Nagyerdei krt. 1. Divinus HotelTelefon: +36 20 945-7198

Dr. Horai Zsolt
Fogorvos Debrecen
Divinus Fogászat
Kövessen minket a Facebook-on is
Fájdalommentes kezelés

A fogászati kezelések során a legkorszerűbb érzéstelenítési technikát illetve fájdalomcsillapító szereket alkalmazzuk, minek köszönhetően nem csak a kezelés, de még maga az érzéstelenítés is fájdalommentes. Teljes mértékben száműztünk rendelőnkből minden fájdalmat, többé nincs mitől félni.

Jééé, hát ez tényleg nem fáj!

Get Adobe Flash player

Digitális lenyomatvétel

Rendelőnkben már lehetőség van a világújdonságnak számító Oral Scanner segítségével történő digitális lenyomat készítésére, melynek segítségével minden eddiginél pontosabb fogmű készíthető. Nagy előnye még, hogy a pácienst nem terheljük a hagyományos lenyomatanyag illetve lenyomatkanál okozta kellemetlenségekkel, melyek gyakran hányingert váltanak ki a páciensekből. A digitális lenyomatot perceken belül továbbítjuk a fogászati laborba, ahol számítógép segítségével tervezik meg a precíz fogművet.

Egészségpénztárak

A debreceni fogorvosi rendelőnk számos egészségpénztárral áll kapcsolatban. Így pácienseink az egészségszámlájuk terhére is igénybe vehetik a fogászati kezeléseket.

Bankkártyával is fizethet

A debreceni Divinus Fogászaton a készpénzes fizetési mód mellet a fogorvosi kezelések költségeit többféle bankkártya segítségével is rendezheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely

A Széchenyi Pihenő Kártya által nyújtott kiváló lehetőségeket is kihasználhatja a fogászatunkon. Egyes szolgáltatásaink díját akár a SZÉP kártya segítségével is kifizetheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely
SZÉP Kártya partnerek

Get Adobe Flash player

Dr. Horai Zsolt fogorvos
Debrecen

Dr. Horai Zsolt Fogorvos DebrecenKérem engedje meg, hogy rövidem bemutatkozzam. Dr. Horai Zsolt (56) fogszakorvos vagyok, 1968. május 1-én születtem Debrecenben, ahol családommal jelenleg is élek. Nős vagyok, három fiú gyermek - Krisztián (25), Péter (22), Donát (18) - apja. Feleségem Szép Tünde, aki a debreceni Arany János Általános Iskolában angol nyelvtanár.

Gyermekkoromtól kezdve fokozott érdeklődést tanúsítottam a fogorvoslás iránt, 14 éves koromban már szent elhatározás volt részemről, hogy ha nagy leszek, fogorvos leszek. Amikor aztán 1995-ben a Debreceni Orvostudomyányi Egyetemen fogorvosi diplomát szereztem, tulajdonképpen a legnagyobb gyermekkori álmom vált valóra. Ekkorra azonban már nem csak az egyetemet végeztem el, hanem idő közben a fogtechnikusi szakmát is elsajátítottam.

Ennek köszönhetően nem csak elméleti síkon, hanem gyakorlatban is teljesen tisztában vagyok a fogtechnikus szakmában rejlő lehetőségekkel, illetve jól ismerem annak gyakorlati korlátait is. Egy hibátlan fogmű elkészítésében nagyon nagy szerepe van annak, hogy a fogorvos és a technikus együtt tudjanak gondolkozni, megértsék egymás szakmai problémáit. Ezúton is hálás vagyok a szakma nagy öregjeinek, akik időben - még a kezdetekkor - felhívták ennek jelentőségére a figyelmemet.

A Fog- és szájbetegségek szakorvosi vizsgát két évvel később - a kötelező gyakorlati idő letöltése után - 1997-ben tettem le, kitűnő eredménnyel. 2000-2001-ben implantológiai képzésen vettem részt, ahol elsajátítottam a fogbeültetéshez szükséges szájsebészeti ismereteket. Folyamatosan részt veszek országos fogászati továbbképzéseken, konferenciákon a modern technikák megismerése és elsajátítása érdekében. Ezen új ismereteket folyamatosan beépítem betegeim kezelésének menetébe.

A fájdalommentes fogászat már nem csak álom

Azok, akik még korábban nem jártak nálunk, gyakran félelemmel teli érzések közepette lépnek be a fogorvosi rendelőbe. Éppen ezért már előre igyekszem eloszlatni pácienseim alaptalan félelmét, és a kezelés során mindig arra törekszem, hogy kellemesen csalódva, elégedetten távozzanak rendelőmből. Véleményem szerint egy jó fogorvos sohasem feledkezhet meg az empátiáról, mert arra a pácienseknek gyakran szüksége van. A fogorvosnak tisztában kell lenni azzal is, hogy az emberek fájdalomküszöbe nem egyforma - van, akinek egy bolhacsípés is fáj. Nálam a fájdalommentes kezelés soha nem az, amit én annak hiszek, hanem amit a páciens is annak érez. A kezelés során folyamatosan visszajelzést kérek a pácienseimtől, így ha kellemetlennek érzi a beavatkozást, azonnal leállunk, és fokozzuk az érzéstelenítés szintjét.

Fontosnak tartom, hogy a beteg tökéletesen tisztában legyen a lehetséges kezelési módokkal, alternatívákkal. Egy adott probléma sokszor több módon is orvosolható, mindegyik megoldásnak lehetnek előnyei és hátrányai. Amíg pl. az egyik olcsóbb, addig a másik lehet, hogy sokkal tarósabb, vagy éppen esztétikusabb. Álláspontom szerintem ilyen esetekben mindig a páciensre kell hagyni a döntést, azonban a fogorvos felelőssége az, hogy minden - a döntéshez szükséges információ a beteg tudomására jusson. Természetesen a választás lehetősége csak olyan alternatívákra terjedhet ki, amelyek szakmai szempontból egyébként maradéktalanul megállják helyüket.

AKCIÓ
Implantátum beültetés
79 900 Ft

Az akció 2023 november 30-ig tart.

Professzionális fogfehérítés

A fogorvosi segédlettel végzett rendelői fogfehérítési eljárásnak köszönhetően akár már 1 óra múlva hófehér fogakkal távozhat a Divinus Fogászatról.

Get Adobe Flash player

Az elszíneződött, besárgult fogak helyett újra ragyogó, hófehér fogsor villan elő beszéd közben.

A hollywoodi mosoly titka

Fogorvosként gyakran találkozom olyan kérdéssel, hogy a sztároknak, kortól függetlenül, miért van olyan gyönyörű fogazatuk, és elbűvölő mosolyuk. A válasz egyszerű: csupán élnek a modern esztétikai fogászat nyújtotta lehetőségekkel. Ezek a módszerek és technológiák a debreceni Divinus Fogászaton is elérhetők.

Fogfehérítés

Héjkerámia, porcelán héj
Az első fogak esztétikai hibáinak kiküszöbölésére szolgál. A fog külső részének lecsiszolása után a fogtechnikus egy vékony porcelán héjat (kerámia héj) készít, amit a fogorvos speciális kötőanyaggal rögzít a fogra.

Cirkónium koronák és hidak
A cirkónium-oxidból készült fogpótlások a legmagasabb szintű esztétikai illetve funkcionális igényeket is kielégítik.

Fogbeültetés, implantátum
A fogászati implantátumok teljes mértékben pótolni tudják az elvesztett, hiányzó fogakat.

Fogfehérítés
A fogorvos által végzett rendelői fogfehérítés a legnépszerűbb része az esztétikai fogászatnak.