Fogfehérítés - Dr Horai Zsolt Fogorvos Debrecen

Fogorvos Debrecen Divinus Fogászat

Fogorvos - Fogászat Debrecen, Nagyerdei krt. 1. Divinus HotelTelefon: +36 20 945-7198

Dr. Horai Zsolt
Fogorvos Debrecen
Divinus Fogászat
Kövessen minket a Facebook-on is
Fájdalommentes kezelés

A fogászati kezelések során a legkorszerűbb érzéstelenítési technikát illetve fájdalomcsillapító szereket alkalmazzuk, minek köszönhetően nem csak a kezelés, de még maga az érzéstelenítés is fájdalommentes. Teljes mértékben száműztünk rendelőnkből minden fájdalmat, többé nincs mitől félni.

Jééé, hát ez tényleg nem fáj!

Get Adobe Flash player

Digitális lenyomatvétel

Rendelőnkben már lehetőség van a világújdonságnak számító Oral Scanner segítségével történő digitális lenyomat készítésére, melynek segítségével minden eddiginél pontosabb fogmű készíthető. Nagy előnye még, hogy a pácienst nem terheljük a hagyományos lenyomatanyag illetve lenyomatkanál okozta kellemetlenségekkel, melyek gyakran hányingert váltanak ki a páciensekből. A digitális lenyomatot perceken belül továbbítjuk a fogászati laborba, ahol számítógép segítségével tervezik meg a precíz fogművet.

Egészségpénztárak

A debreceni fogorvosi rendelőnk számos egészségpénztárral áll kapcsolatban. Így pácienseink az egészségszámlájuk terhére is igénybe vehetik a fogászati kezeléseket.

Bankkártyával is fizethet

A debreceni Divinus Fogászaton a készpénzes fizetési mód mellet a fogorvosi kezelések költségeit többféle bankkártya segítségével is rendezheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely

A Széchenyi Pihenő Kártya által nyújtott kiváló lehetőségeket is kihasználhatja a fogászatunkon. Egyes szolgáltatásaink díját akár a SZÉP kártya segítségével is kifizetheti.

SZÉP Kártya elfogadóhely
SZÉP Kártya partnerek

Get Adobe Flash player

Divinus Fogászat Debrecenben
Fogfehérítés

Az idő múlásával a fogaink fokozatosan elvesztik rogyogó fehér csillogásukat, egyre sötétebbek lesznek. Számos olyan tényező van az életünkben, amelyek ezt a folyamatot felgyorsítják, és a fogak idő előtti sárgulásához vezetnek. Ilyen pl. a dohányzás, az ételekben, italokban (kávé, tea, kóla) található természetes vagy mesterséges színező anyagok, és nem utolsó sorban a fogkő. Az elszineződött fogak nem túl esztétikusak, ezért is érdemes mihamarabb fogorvoshoz fordulni a problémával, hogy újra szép fehér fogakkal, felszabadultan mosolyoghassunk. A fogfehérítés az esztétikai fogászat legnépszerűbb szolgáltatása. Természetesen ez a kezelés is fájdalommentes.

Rendelői fogfehérítés

A fejlett technikának köszönhetően a Divinus Fogászaton akár 1 óra alatt visszakaphatják fogai az eredeti fehér színüket. A kezelés abból áll, hogy egy speciális fogfehérítő géllel bekenjük a fogait, majd egy szintén speciális lámpával folyamatosan megvilágítjuk a fogakat - ezzel aktiválva az előzőleg rákent fehérítő anyagot. A kezelés ideje az elszíneződés mértékétől függ, hozzávetőleg 1-2 óra után már látványos eredményt kapunk. Annak érdekében, hogy a fogíny irritációját elkerüljük, kezelés előtt egy védőréteggel kenjük be. Ez az eljárás abszolút biztonságos, nem károsítja a fogakat - sem a zománc, sem a dentin szerkezetét. Az általunk alkalmazott professzionális fogfehérítés során nem a fogzománc maratásával, hanem oxidáció révén érjük el a fehérítő hatást, s így teljesen ártalmatlan. Az eredmény azonnali, és látványos.

Fogfehérítés

A fogfehérítés előtt minden esetben szükség van egy professzionális fogtisztításra, a fogkő eltávolítására, illetve a fogak felpolírozására. Ellenőrizni kell, hogy nincs-e lyukas fog, illetve a már meglévő tömések rendben vannak-e.

Peroxidmentes bio fogfehérítés

A peroxidmentes fogfehérítés a legkorszerűbb eljárásnak számít. Azért nevezik bio fogfehérítésnek, mert kizárólag természetes anyagok felhasználásával történik a kezelés. A bio fogfehérítés során egy nátrium-hidrogénkarbonátból készült hatóanyagot alkalmaznak, amely semmiféle káros hatása nincs. Emellett rendkívül kíméletes, és teljesen fájdalommentes. Még azok a különösen érzékeny páciensek sem panaszkodtak fájdalomra vagy kellemetlen érzésre, akik a hagyományos rendelői fogfehérítés során időnként tapasztaltak kisebb égő vagy szúró fájdalmat.

A bio fogfehérítés egy hatékony, biztonságos eljárás, mely teljesen veszélytelen mind a fogínyre, mind a fogzománcra.

Lézeres fogfehérítés

A lézeres fogfehérítéssel lehet jelenleg a legnagyobb mértékű fehérítést elérni. Egyetlen kezeléssel akár 12 árnyalatnyit világosodhatnak a fogak, ami rendkívül látványos hatást eredményez. A fogfehérítés terén világviszonylatban is a lézeres eljárás képviseli a legmagasabb színvonalat, ezért ennek a technológiának egyelőre még nagyon magas a beruházási költségvonzata. Éppen ez az egyetlen oka annak, hogy a lézeres fogfehérítés csak nagyon kevés rendelőben érhető még el. Szerencsére a Divinus Fogészat páciensei számára már ez a csúcstechnológia is elérhetővé vált a hagyományos plazmalámpás/LED-lámpás, illetve peroxidmentes fogfehérítés mellett.

Otthoni sínes fogfehérítés

A professzionális rendelői fogfehérítés mellett egy másik módszer is használatos a fogak elszíneződésének megszüntetésére - az úgynevezett otthoni sínes módszer. Ennek az a lényege, hogy a fogorvos mintavétel után készít egy fogsorhoz igazodő fogsínt, amibe otthon bele kell tenni a fehérítő gélt, és éjszakára fel kell helyezni a fogsorra. Általában 10-14 nap alatt ezzel a módszerrel is látványos eredményt lehet elérni. Valamivel olcsóbb megoldás, mint a rendelői fogfehérítés, viszont macerásabb, és sokkal több idő szükséges hasonló eredmény eléréséhez.

AKCIÓ
Implantátum beültetés
79 900 Ft

Az akció 2023 november 30-ig tart.

Professzionális fogfehérítés

A fogorvosi segédlettel végzett rendelői fogfehérítési eljárásnak köszönhetően akár már 1 óra múlva hófehér fogakkal távozhat a Divinus Fogászatról.

Get Adobe Flash player

Az elszíneződött, besárgult fogak helyett újra ragyogó, hófehér fogsor villan elő beszéd közben.

A hollywoodi mosoly titka

Fogorvosként gyakran találkozom olyan kérdéssel, hogy a sztároknak, kortól függetlenül, miért van olyan gyönyörű fogazatuk, és elbűvölő mosolyuk. A válasz egyszerű: csupán élnek a modern esztétikai fogászat nyújtotta lehetőségekkel. Ezek a módszerek és technológiák a debreceni Divinus Fogászaton is elérhetők.

Fogfehérítés

Héjkerámia, porcelán héj
Az első fogak esztétikai hibáinak kiküszöbölésére szolgál. A fog külső részének lecsiszolása után a fogtechnikus egy vékony porcelán héjat (kerámia héj) készít, amit a fogorvos speciális kötőanyaggal rögzít a fogra.

Cirkónium koronák és hidak
A cirkónium-oxidból készült fogpótlások a legmagasabb szintű esztétikai illetve funkcionális igényeket is kielégítik.

Fogbeültetés, implantátum
A fogászati implantátumok teljes mértékben pótolni tudják az elvesztett, hiányzó fogakat.

Fogfehérítés
A fogorvos által végzett rendelői fogfehérítés a legnépszerűbb része az esztétikai fogászatnak.